Onbezorgd genieten van sneeuw en zon!

We zitten midden in de wintersportperiode. Een heerlijke tijd, voor iedereen die van sneeuw houdt! Hebt u al geboekt voor de wintersport en bent u verzekerd van een goed pension en mooie pistes? Niet te ver lopen naar de lift, restaurantjes en winkels in de buurt in een zonzeker gebied? Waarschijnlijk gaat ook u zeer goed geïnformeerd op reis naar de locatie die aan al uw wensen voldoet. Maar heeft u zich ook zo verdiept in uw reisverzekering? Weet u ook zoveel over alle details en mogelijkheden? Zeker in skiverzekeringen heeft u heel veel keus. Heeft u wel de juiste gekozen voor u en voor uw gezin?

Skiverzekeringen

Er zit veel verschil in skiverzekeringen. Zo kunt u bij de ene verzekering zelfs annuleren bij geen sneeuw en bij de andere worden tot een bepaald bedrag de skilessen en skipas terugbetaald, als u door omstandigheden niet meer kunt skiën.

Breken uw ski’s? Er zijn verzekeringen waar u dan gelijkwaardig materiaal mag huren voor de duur van uw vakantie.  Ook diefstal van uw skimateriaal is bij een aantal verzekeringen gedekt. Alle skiverzekeringen dekken medisch transport vanaf de piste en repatriëring om medische gronden. De voorwaarden voor opsporings- en reddingsactie variëren per verzekering, van gehele dekking tot gedeeltelijk tegen bepaalde voorwaarden.

Check vooraf uw polis

Het is dus zeker verstandig om u voor uw reis even te verdiepen in uw polis. Het geeft rust als u weet hoe het allemaal is geregeld en dat verhoogt de sneeuwpret vast en zeker! Wij kijken graag even met u mee en adviseren u over de beste keuze.

En als er onverhoopt iets gebeurt

Mocht er daarna iets gebeuren tijdens uw skivakantie, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, indien mogelijk vooraf aan een ingreep. Wij kijken dan hoe wij u het beste kunnen helpen en hoe wij hulp ter plaatse kunnen organiseren. Zorg er in ieder geval ook voor dat uw sociale zekerheid en/of mutualiteit goed geregeld zijn. Als dat niet zo mocht zijn, worden er mogelijks beperkingen gesteld in onze tussenkomst.

 

Wij wensen u alvast een fijne en onbezorgde wintersport!

Uw makelaar, tot uw dienst