Een eigen café of restaurant uitbaten, is niet voor doetjes. Er komen allerlei zaken bij kijken – zoals de aankoop van drank, een strategische planning opmaken voor je personeel, een gedegen chef-kok inhuren en je papierwinkel in orde brengen – die één voor één onmisbaar zijn. Omdat het ietwat eentonige werk snel vergeten wordt, brengen we licht in de duisternis: deze verzekeringen zijn een absolute must!
Alle gekheid op een stokje, een horecazaak uitbaten is reuzefijn, maar onderschat het niet. Het mag dan wel in een gezellige omgeving zijn met tal van blije gezichten rondom jou, de uitbater zijn van je eigen café, brasserie of taverne heeft ook minpunten. Je dacht toch niet dat iedere klant goedgeluimd binnenkomt, de leveringen altijd piekfijn op tijd zijn en er nooit eens een gerecht aanbrandt? Well, that’s called reality. En daar eindigt het niet.. er kunnen nog tal van dingen verkeerd lopen, we lijsten er enkele op:
Om het ongeluk voor te zijn, kan je je hiervoor vergoeden met verschillende verzekeringen. Afhankelijk van de verzekeraar waarbij je aangesloten bent, zijn dit de meest voorkomende opties:
Voor concrete details klop je best eens aan bij ons. Dan overlopen we alles stap voor stap, wellicht met een drankje erbij!
Cookies maken je surfervaring beter!
Deze website maakt gebruik van functionele, analystische en marketingcookies. Deze cookies verzamelen anonieme gegevens over je surfgedrag waarmee we de website beter laten werken en deze aan jouw interesses aanpassen.
Lees meer in ons cookiebeleid.
Mijn voorkeur aanpassen